Οι κατσαρίδες αποτελούν ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, εστιατόρια, καφετέριες, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία,σχολεία αλλά και χώρους όπου παρασκευάζονται τρόφιμα. Μια εναλλακτική λύση για να αντιμετωπίσετε τις σιχαμερές κατσαρίδες, έναντι της απεντόμωσης, είναι η χρήση εξειδικευμένου τζελ.

Το gel για κατσαρίδες εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα σημεία στο σπίτι όπως πίσω από οικιακές συσκευές και είδη υγιεινής, στο μπάνιο, την κουζίνα και αλλού. Η τοποθέτηση του τζελ για κατσαρίδες στα σωστά σημεία είναι πολύ σημαντική γιατί με τον τρόπο αυτό γίνεται πιο εύκολη η εξολόθρευση των εντόμων. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι η ταχύτητα και η ακρίβεια ενώ τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα και αξιόπιστη δράση. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της μεθόδου είναι πως σχέση με την κλασσική απεντόμωση δεν χρειάζεται τόσα πολλά μέτρα προστασίας ενώ η τιμή της είναι χαμηλότερη.

Η δράση του τζελ είναι πολύ απλή. Αυτό μεταφέρεται εύκολα από τη μια κατσαρίδα στην άλλη, ενώ η δραστική του ουσία συνεχίζει να είναι άκρως αποτελεσματική. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μια κατσαρίδα μπορείς να “μολύνει” με το φάρμακο πολλές ακόμα οδηγώντας έτσι στον καλύτερο και ταχύτερο έλεγχο του πληθυσμού τους.

Το εντομοκτόνο τζελ κατσαρίδων μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία, κτηνιατρικά και γεωπονικά καταστήματα. Το συνεργείο μας εφαρμόζει τη μέθοδο με ασφάλεια και χαμηλό κόστος τηρώντας πάντα όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη δική σας ασφάλεια. Η εφαρμογή με gel για κατσαρίδες είναι έχει χαμηλό κόστος και είναι ιδιαίτερα ασφαλής και αποτελεσματική.

Cockroaches Pest control Infestation Extermination Insecticide Roach traps Prevention Sanitation Cockroach eggs Nuisance Κατσαρίδες (Katsarídes) Ελέγχος εντόμων (Elénchos entómon) Παράσιτα (Parásita) Εξόντωση (Exóntosi) Εντομοκτόνο (Entomoktóno) Παγίδες για κατσαρίδες (Pagídes gia katsarídes) Πρόληψη (Prólepsi) Υγιεινή (Ygieneí) Αυγά κατσαρίδων (Avga katsarídon) Ενόχληση (Enóhlisi)

Social Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *