Μία από τις ερωτήσεις που μας κάνουν συχνά οι πελάτες μας είναι κάθε πότε πρέπει να προχωράνε σε απεντόμωση του χώρου τους. Η απεντόμωση είναι καλύτερα να γίνεται ως προληπτικό μέτρο και όχι ως μέτρο εξολόθρευσης των εντόμων, παρότι συνήθως γίνεται το ανάποδο.

Η καλύτερη περίοδος για να προχωρήσουμε σε απεντόμωση του διαμερίσματος, της πολυκατοικίας ή του χώρου εργασίας μας είναι από μέσα Μαρτίου μέχρι μέσα Ιουνίου και από μέσα Σεπτέμβρη έως μέσα Νοέμβρη. Οι θερμοκρασίες εκείνης της περιόδου ευνοούν την ανάπτυξη διαφόρων εντόμων όπως μύγες, κουνούπια, σφήκες, μυρμήγκια, τσιμπούρια, ψύλλοι, κοριοί, κατσαρίδες και άλλα. Βέβαια κάποια έντομα όπως οι κατσαρίδες αποτελούν μόνιμη απειλή για νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους και η εξολόθρευσή τους γίνεται όλο το χρόνο.

Όσο προς τη συχνότητα που πρέπει να επαναλαμβάνεται η απεντόμωση εξαρτάται από το χώρο. Σε οικιακούς χώρους αλλά και σε γραφεία η εφαρμογή της απεντόμωσης 2 φορές το χρόνο είναι αρκετή. Σε επαγγελματικούς χώρους που ασχολούνται με την επεξεργασία τροφίμων ή την εστίαση όπως ξενοδοχεία, κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, μανάβικα, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, fast food και άλλα είναι καλό να γίνεται κάθε 1 – 3 μήνες.

Η ομάδα μας αποτελείται από υπεύθυνους γεωπόνους, υγιεινολόγους και έμπειρο τεχνικό προσωπικό το οποίο με χαμηλό κόστος και ποιότητα εργασίας αναλαμβάνει την απεντόμωση του χώρου σας.

Pest Control Cyprus Nicosia - Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Μυοκτονίες Λευκωσία Κύπρος

Social Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *